Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Mudurnu Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : 0374 421 30 19
Belgegeçer : 0374 421 30 19
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://mudurnuhem.meb.k12.tr
Adres : Kaygana Mahallesi Ankara Caddesi No41 Mudurnu/BOLU
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarını, evde, çevrede, işyerlerinde, her yerde, her fırsatta ve her zaman gerçekleştirerek, çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmaktır.
MİSYON : Halkın ilgi, istek ve ihtiyaçları doğrultusunda, her yerde eğitim anlayışı içerisinde, çeşitli eğitim faaliyetleri, etkinlikler ve kurslarla çağı yakalayan, mükemmelliğe eren, bölgemizde örnek bir yaygın eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR : Merkezimiz 2004-2005 öğretim yılında Yöresel Folklorik Bebek Yapımı Projesini 50 kursiyer ile başarıyla tamamlamıştır. 2006-2007 öğretim yılında Mudurnulu hayırsever işadamı Mustafa ASTARCI ile işbirliği şeklinde ÖSS ve OKS kurslarını başlatmış olup bu kurslar aynen özel bir dershane niteliğinde devam etmektedir. İlçemizin örgün eğitimine her yıl önemli katkılarda bulunmaktayız. Açık İlköğretim Okulu ve Açık Öğretim Lisesi iş ve işlemleri Göynük ilçesinin açık öğretim okulu öğrencileri dahil olmak üzere müdürlüğümüzce başarıyla sürdürülmektedir. Yöresel fuarlarda ve bölgelerarası fuar ve festivallere Mudurnu’yu temsilen katılmaktayız.

Öğretmen :6
Öğrenci :12
Derslik :3
Kütüphane Kitap Sayısı :3
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Saatler :
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 51 km İlçe merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :